İnönü Avcılar Anaokulu
Ambarlı Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Kırım Sokak No 1 Avcılar / İstanbul

VİZYON

Mesleki birikimimizi ve yeterliliğimizi çocuklarımıza ve ailelerine aktarabilecek çalışmalar yaparak; okula hazır bulunuşluklarını sağlamak, kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, kendini doğru ifade edebilen, paylaşmayı bilen, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş, kendi kararlarını kendi verebilen, öğrenmeye açık, merak eden ve çevresini sorgulayan, farkındalığı yüksek, öğrendiklerini yaşamına uyarlayabilen ve yaratıcı çocuklar yetiştiren bir kurum olma hedefini benimsemekteyiz.

MİSYON

İnönü Avcılar Anaokulu olarak bizler T.C Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü programında yer alan Türk Milli Eğitimi’nin Genel Amaçları ve Okul Öncesi Eğitimin İlkeleri doğrultusunda; sevgi dolu, güvenli, gelişimi destekleyen, yaratıcı bir çevrede çocuklarımızın var olan becerilerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak; çocuklarımızın öğrenme isteklerini pekiştirmek; oyun yoluyla deneyimleyerek ve keşfederek öğrenimlerini desteklemek; çocuklarımızın kendi verdikleri kararlar doğrultusunda deneyim kazanmalarına yardımcı olmak; bilişsel, sosyal-duygusal, özbakım, dil, psikomotor becerileri ve duyusal becerilerinin gelişimini takip edip, becerilerinin gelişimlerine katkı sağlamak ve çocuğumuzun çevresinin farkında olup, çevresiyle doğru bir iletişim kurmasında ona yardımcı olmaktayız.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

08.00 - 12.30 13.00 - 17.30

İl Merkezine 25 Km İlçe Merkezine 1,5 Km

Avcılar, Ambarlı Mahhallesi, Kırım Sokak

Bahçemizde çocuk parkımız bulunmaktadır.